Yksilöllistä koirankoulutusapua Porvoossa

Page

Kaipaatko apua arkitottelevaisuuteen?

Haluatko koirallesi mielekästä puuhaa?

Kaipaatko joustavaa koiran koulutusta?

Ei hätää. Apu on joskus lähempänä kuin uskotkaan. Kohtuullisen koirakoulu Porvoossa tarjoaa yksilöllisesti ja räätälöidysti sinulle ja koirallesi koulutusapua arkitottelevaisuuteen tai mukavaa yhteistä puuhaa aktivoinnin merkeissä. Yksilökoulutukset ovat pääasiassa aina asiakkaan luona.

Kohtuullisen koirakoulu järjestää myös ryhmämuotoista koulutusta pari kertaa vuodessa, alkavista ryhmistä ilmoitetaan ”uutisia ja tapahtumia”-sivulla sekä facebookissa www.facebook.com/kohtuullisenkoirakoulu

Treenejä on mahdollista saada myös kaveriporukallekin! Koulutusta on saatavana niin arkitottelevaisuuteen kuin höntsäilyagilityyn.

Tavoitat meidät arkisin klo 16-21 ja viikonloppuisin klo 12-21 numerosta 045 178 6455, muina aikoina myös sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com

Laumanvartijoiden sekä koirasusien mukaan luettuna rodut saarloos wolfhond sekä ceskoslovensky vlcak (myös monirotuiset, joissa on mukana jotain näistä) koulutusta ei tarjota, koska niiden kanssa työskentelemisestä ei ole vielä riittävästi kokemusta.

Kuvien kopioiminen sivuilta on kielletty!
Kuvia EI anneta virtuaalikenneleiden käyttöön!
Copyright T:mi Kostiainen Tuija