Vuosi 2020

Page

Kyselytutkimus Kohtuullisen koirakoulun löydettävyydestä
Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa, kuinka asiakkaat löytävät meidät. Vastaamiseen menee aikaa n. 1 minuutti eikä vastaajista kerätä mitään tunnistetietoja. Kyselyyn pääset TÄÄLTÄ

15.12.
Vietämme joululomaa 19.12.2020-3.1.2021 välisen ajan. Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta, jatketaan jälleen ensi vuonna.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!

24.10.
Pentukurssi (8vko-6kk) starttaa 1.11. klo 14.00 ja kurssi (5krt) pidetään Huhtisen alueella. Kurssin hinta on 60e tai yksittäiset kurssikerrat 15e/krt. Kurssikerran aihe ilmoitetaan ryhmäläisille jokaisella kerralla, muutoin kurssikerran aihe ilmoitetaan aina perjantaisin. Vielä on paikkoja vapaana.

Kurssikerrat koostuvat sekä yksilöllisesti tehtävistä harjoitteista että koko ryhmän kesken tehdyistä harjoitteista. Harjoittelemme ulkona pienryhmässä ja noudatamme turvavälejä. Kasvomaskin käyttöä suositellaan, mutta pidettävän välimatkan ja ryhmäkoon takia kasvomaski ei ole pakollinen.

Sitova ilmoittautuminen koko kurssille sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com, yksittäiselle kurssikerralle ilmoittaudutaan sähköpostilla ennen kurssikerran alkua. Yksittäinen kurssikerta maksetaan kurssikerran alussa joko käteisellä (tasaraha) tai MobilePayn kautta.

Ryhmäläiset saavat tänään lisätietoa kurssista sekä maksuohjeet, laitan sähköpostia päivän aikana.

18.10.
Tänä syksynä suurin osa kursseista on jätetty väliin, mutta nyt on tarjolla pentukurssi. Harjoittelukerrat pidetään sunnuntaisin 1.11.-29.11. klo 14.00 Huhtisen alueella, tarkempi paikka ilmoitetaan ilmoittautuneille. Pentukurssi on tarkoitettu 8vko-6kk ikäisille pennuille. Teoriaosuutta ei järjestetä Covid-19 tilanteen takia, aloitamme suoraan harjoittelukerroilla. Kurssin hinta on 60euroa tai yksittäiset kurssikerrat 15e/krt. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssikerrat pidetään ulkona, joten pystymme pitämään riittävät turvavälit sekä harjoittelemme pienryhmässä.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com

31.7.
Kohtuullisen koirakoulu pitää syyslomaa koko elo- ja syyskuun. Aikoja on saatavilla jälleen lokakuun alusta lähtien.

Hyvää loppukesää ja alkavaa syksyä kaikille!

23.4.
Koiratanssin teemapäivä ”Kaunis koreografia – Esiinny eduksesi” on siirretty ja päivä pidetään 26.9. klo 11.30-16.30 Avec-Areenalla
Päivä soveltuu myös lievästi liikuntarajoitteisille.

22.4.
Kevään ryhmäkoulutukset on peruttu koronaviruksen takia. Kaikille osallistujille lähetetty sähköpostia. Katsotaan uudelleen syksyllä, jos tilanne on helpottanut ja ryhmäkoulutuksia voidaan taas järjestää.

12.3.
Kohtuullisen koirakoululla seurataan tarkasti enenemissä määrin leviävää koronavirustilannetta. Toistaiseksi emme ryhdy suurempiin toimenpiteisiin koronaviruksen osalta, mutta seuraamme tilanteen kehittymistä.

Ryhmäkoulutukset pidetään ainakin tämän hetkisen tiedon valossa normaalisti, koska treenaamme pienryhmissä (maks 6 koiraa) ulkona. Ryhmäkoulutuksissa ei ole tarvetta suoraan kontaktiin (kätteleminen,yms) muiden kanssa.

Yksilötapaamisissa vältetään kättelyä ja noudatetaan muutenkin THL:n ohjeistusta virustautien osalta.

THL:n sivu koronaviruksesta

 

 

 

 

 

 

 

 

24.2.
Talven odottelu jo vähitellen on kääntymässä kevään odotteluun. Sehän tietää jälleen keväisiä ryhmäkoulutuksia!

Kurssit pidetään tiistai-iltaisin ja niitä on tarjolla seuraavasti:
1. Alkeiskurssi (arkitoko), jossa käydään läpi kuinka koiralle opetetaan perusasioita
2. Jatkokurssi (arkitoko), jossa koiralle on jo opetettu joitain perusasioita
3. Aktivointikurssi, jossa harjoitellaan erilaisia temppuja.

Osallistujien tulee käydä ensin teoriaosuus, joka pidetään 28.4. Varsinaiset harjoituskerrat (5krt) pidetään tiistaisin 12.5.-19.6. Paikka on vielä avoinna, mutta kurssi pidetään Huhtisen alueella.

Kurssin hinta on 60e + teoriaosuus 5e (mikäli sitä ei ole jo aiemmin käynyt). Noudatamme kennelliiton rokotusmääräyksiä. Juoksuaikaisen nartun kanssa saa osallistua koulutuksiin.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumisessa mainitse mille kurssille ilmoittaudut. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com

Tervetuloa!

Psst. Hihnakäytöskurssille on vielä vapaita paikkoja.

20.2.
Koiratanssin teemapäivä ”Kaunis koreografia – Esiinny eduksesi” 10.5. klo 11.30-16.30 Avec-Areenalla
Päivä soveltuu myös lievästi liikuntarajoitteisille.

17.2.
Tiistaina 17.3. aloitellaan ryhmäkoulutuksia ja ensimmäiseksi pidetään hihnakäytöskurssi. Kurssilla harjoitellaan hihnassa kauniisti kulkemista sekä toisten koirien ohituksia. Kurssin hinta on 65 euroa ja se sisältää 6 harjoittelukertaa.

Kurssi pidetään Huhtisen alueella, paikka ilmoitetaan osallistuneille lähemmin ennen kurssin alkua.

Paikkoja on rajoitetusti. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com

Noudatamme kennelliiton voimassaolevia rokotusmääräyksiä, joten koiralla tulee olla voimassa nelosrokote (tarttuva maksatulehdus, parvovirus, penikkatauti, kennelyskä) sekä rabies. Juoksuaikaisen nartun kanssa voi osallistua kurssille, mutta pöksyt jalassa.

3.1.
Alkuvuoden tarjous!
Tammi- ja helmikuun aikana varatuista yksilökoulutuksista 10% alennus. Tarjous voimassa ainoastaan Porvoon alueella, kysy hinta lähikuntiin erikseen. Tarjous on voimassa 7.1.-29.2. aikana varatuista yksilökoulutusajoista. Ajanvaraus löytyy valikosta.