Vuosi 2020

Page

Kyselytutkimus Kohtuullisen koirakoulun löydettävyydestä
Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa, kuinka asiakkaat löytävät meidät. Vastaamiseen menee aikaa n. 1 minuutti eikä vastaajista kerätä mitään tunnistetietoja. Kyselyyn pääset TÄÄLTÄ

23.4.
Koiratanssin teemapäivä ”Kaunis koreografia – Esiinny eduksesi” on siirretty ja päivä pidetään 26.9. klo 11.30-16.30 Avec-Areenalla
Päivä soveltuu myös lievästi liikuntarajoitteisille.

22.4.
Kevään ryhmäkoulutukset on peruttu koronaviruksen takia. Kaikille osallistujille lähetetty sähköpostia. Katsotaan uudelleen syksyllä, jos tilanne on helpottanut ja ryhmäkoulutuksia voidaan taas järjestää.

12.3.
Kohtuullisen koirakoululla seurataan tarkasti enenemissä määrin leviävää koronavirustilannetta. Toistaiseksi emme ryhdy suurempiin toimenpiteisiin koronaviruksen osalta, mutta seuraamme tilanteen kehittymistä.

Ryhmäkoulutukset pidetään ainakin tämän hetkisen tiedon valossa normaalisti, koska treenaamme pienryhmissä (maks 6 koiraa) ulkona. Ryhmäkoulutuksissa ei ole tarvetta suoraan kontaktiin (kätteleminen,yms) muiden kanssa.

Yksilötapaamisissa vältetään kättelyä ja noudatetaan muutenkin THL:n ohjeistusta virustautien osalta.

THL:n sivu koronaviruksesta

 

 

 

 

 

 

 

 

24.2.
Talven odottelu jo vähitellen on kääntymässä kevään odotteluun. Sehän tietää jälleen keväisiä ryhmäkoulutuksia!

Kurssit pidetään tiistai-iltaisin ja niitä on tarjolla seuraavasti:
1. Alkeiskurssi (arkitoko), jossa käydään läpi kuinka koiralle opetetaan perusasioita
2. Jatkokurssi (arkitoko), jossa koiralle on jo opetettu joitain perusasioita
3. Aktivointikurssi, jossa harjoitellaan erilaisia temppuja.

Osallistujien tulee käydä ensin teoriaosuus, joka pidetään 28.4. Varsinaiset harjoituskerrat (5krt) pidetään tiistaisin 12.5.-19.6. Paikka on vielä avoinna, mutta kurssi pidetään Huhtisen alueella.

Kurssin hinta on 60e + teoriaosuus 5e (mikäli sitä ei ole jo aiemmin käynyt). Noudatamme kennelliiton rokotusmääräyksiä. Juoksuaikaisen nartun kanssa saa osallistua koulutuksiin.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumisessa mainitse mille kurssille ilmoittaudut. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com

Tervetuloa!

Psst. Hihnakäytöskurssille on vielä vapaita paikkoja.

20.2.
Koiratanssin teemapäivä ”Kaunis koreografia – Esiinny eduksesi” 10.5. klo 11.30-16.30 Avec-Areenalla
Päivä soveltuu myös lievästi liikuntarajoitteisille.

17.2.
Tiistaina 17.3. aloitellaan ryhmäkoulutuksia ja ensimmäiseksi pidetään hihnakäytöskurssi. Kurssilla harjoitellaan hihnassa kauniisti kulkemista sekä toisten koirien ohituksia. Kurssin hinta on 65 euroa ja se sisältää 6 harjoittelukertaa.

Kurssi pidetään Huhtisen alueella, paikka ilmoitetaan osallistuneille lähemmin ennen kurssin alkua.

Paikkoja on rajoitetusti. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com

Noudatamme kennelliiton voimassaolevia rokotusmääräyksiä, joten koiralla tulee olla voimassa nelosrokote (tarttuva maksatulehdus, parvovirus, penikkatauti, kennelyskä) sekä rabies. Juoksuaikaisen nartun kanssa voi osallistua kurssille, mutta pöksyt jalassa.

3.1.
Alkuvuoden tarjous!
Tammi- ja helmikuun aikana varatuista yksilökoulutuksista 10% alennus. Tarjous voimassa ainoastaan Porvoon alueella, kysy hinta lähikuntiin erikseen. Tarjous on voimassa 7.1.-29.2. aikana varatuista yksilökoulutusajoista. Ajanvaraus löytyy valikosta.