Vuosi 2019

Page

Kyselytutkimus Kohtuullisen koirakoulun löydettävyydestä
Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa, kuinka asiakkaat löytävät meidät. Vastaamiseen menee aikaa n. 1 minuutti eikä vastaajista kerätä mitään tunnistetietoja. Kyselyyn pääset TÄÄLTÄ

21.12.
Olemme joululomalla 7.1.2020 asti.

26.10.
Koirien ohittamisongelmat on hyvin yleinen syy koulutukseen hakeutumiselle. Ohituksia on hyvä treenata myös silloin, vaikka ketään ei tulisikaan vastaan, eikä se olekaan hyvä harjoitella vasta, kun koira jo reagoi voimakkaasti. Myös hallittuja ohitustilanteita tulee harjoitella, mutta se saattaa olla yllättävänkin haastavaa kotiympäristössä.

Tästä syystä Kohtuullisen koirakoululle on tulossa ohituskurssi, jonne otetaan maks. 6 koirakkoa. Tämä kurssi on ainoastaan asiakasetu, joten kurssille pääsyn vaatimuksena on joko osallistuminen yksityistunnille tai ryhmäkoulutukseen.

Ohituskurssin hinta on 10e/kerta (maksu käteisellä ennen kurssikerran alkua), voit osallistua niin monelle kerralle kuin haluat. Kerroista ilmoitetaan etukäteen kuukausittain ja harjoituskerrat pidetään mahdollisuuksien mukaan lauantaisin päivällä. Kerta pidetään, kun vähintään 4 koirakkoa on ilmoittautunut mukaan.

Lisätiedot löytyvät Kohtuullisen koirakoulun facebook-ryhmästä, jonne pääsevät kaikki koulutuksiin osallistuneet (vastaathan esitettyihin kysymyksiin). Ryhmän kautta myös ilmoittautuminen harjoittelukerroille.

Mikäli et ole facebookissa, niin harjoittelukerroille voit ilmoittautua sähköpostilla, mainitse viestissä mille kerroille osallistut. Tulevat harjoittelukerrat ilmoitetaan myös täällä.

Marraskuun harjoittelukerrat pidetään Huhtisen alueella lauantaisin 9.11., 16.11., 23.11., 30.11. klo 14.00

2.9.
Kohtuullisen koirakoulun asiakasetuna t:mi Minja Askolin – Koirien trimmaus ja koirahieronta -yrityksestä saa nyt 5% alennuksen hieronnasta tai trimmauksesta.

Saadakseen asiakasedun, tulee olla asiakkaana kulloisen kuluvan vuoden aikana Kohtuullisen koirakoululla (osallistuminen joko yksilö- tai ryhmämuotoiseen koulutukseen).

13.7.
Kohtuullisen koirakoululla voit maksaa nyt myös MobilePayn kautta (tunnus 49053).

3.6.
Vaikka kesä jo vasta aluillaan, niin Kohtuullisen koirakoululla ollaan jo mietitty syksyä ja alkavia ryhmäkoulutuksia.

Kurssit alkavat tiistaina 6.8. teoriaosuudella ja varsinaiset harjoittelukerrat (5krt) pidetään tiistaisin 13.8.-10.9. Kurssi pidetään Huhtisen alueella.

Meillä on tarjolla pienryhminä (maks. 6 koirakkoa)
arkitottelevaisuuskurssi, jossa harjoitellaan koiran osaamistason mukaan peruskäskyjä ja arkielämän taitoja sekä
temppukurssi, jossa harjoitellaan niin rally-tokoon kuin koiratanssiinkin soveltuvia temppuja. Temppukurssi sopii myös aktivoinniksi vilkkaille koirille sekä oikea-aikaisen palkkaamisen harjoitteluun.

Kurssin hinta on 60e + teoriaosuus 5e (mikäli sitä ei ole jo aiemmin käynyt). Noudatamme kennelliiton rokotusmääräyksiä. Juoksuaikaisen nartun kanssa saa osallistua koulutuksiin.

Ilmoittautuminen sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja mainitse sähköpostissa mille kurssille ilmoittaudut. Ilmoittautuminen on sitova, peruutusohjeet löytyvät lisätietoa-sivulta.

Tervetuloa!

26.3.
Taas on se aika vuodesta, että lumet vähitellen sulavat ja kevät on kovin kolkuttelemassa. Sehän tietää jälleen keväisiä ryhmäkoulutuksia!

Kurssit pidetään tiistai-iltaisin ja niitä on tarjolla seuraavasti:
1. Alkeiskurssi (arkitoko), jossa käydään läpi kuinka koiralle opetetaan perusasioita
2. Jatkokurssi (arkitoko), jossa koiralle on jo opetettu joitain perusasioita
3. Aktivointikurssi, jossa harjoitellaan erilaisia temppuja.

Osallistujien tulee käydä ensin teoriaosuus, joka pidetään 7.5. Varsinaiset harjoituskerrat pidetään tiistaisin 21.5.-18.6. Paikka on vielä avoinna, mutta kurssi pidetään Huhtisen alueella.

Kurssin hinta on 60e + teoriaosuus 5e (mikäli sitä ei ole jo aiemmin käynyt). Noudatamme kennelliiton rokotusmääräyksiä. Juoksuaikaisen nartun kanssa saa osallistua koulutuksiin.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumisessa mainitse mille kurssille ilmoittaudut. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com

Tervetuloa!

6.3.
26.5. järjestetään KOIRATANSSIn tutustumispäivä Avec-areenalla klo 11.30 alkaen. Päivän kesto on n. 4 tuntia. Päivä on suunnattu lajista kiinnostuneille.

Päivän vetäjänä toimii Hanna Johansson, joka on jo muutaman vuoden harrastanut tanssia koiriensa kanssa.

Päivän hinta Kohtuullisen koirakoulun asiakkaille 25e/koirakko, kuunteluoppilaat 5e. Muut 30e/koirakko, kuunteluoppilaat 10e.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tervetuloa!
koiratanssi

16.2.
Kohtuullisen koirakoulu järjestää keväällä 6 kerran höntsäily-agilityn alkeiskurssin perjantaisin klo 18 Avec-areenalla. Kurssi pidetään, kun koirakkopaikat on täytetty (5 paikkaa).

Höntsäilyagsa sopii koiran aktivoinniksi ja kehittää yhteistyötä koiran kanssa. Koiran alaikäraja kurssille on 1v.

Kurssin hinta on 100 euroa, joka sisältää hallivuokran.

Sitovat ilmoittautumiset koirakoulu.porvoo@gmail.com ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja sähköpostitse.

2.1.
Kohtuullisen koirakoulun kevätkaudelle on suunnitteilla sekä agilityn alkeiskurssia että koiratanssin tutustumispäivää. Myös suosittuja kursseja on aikomuksena pitää. Kannattaakin seurailla sivuja, lisätietoa tulee lähemmin.