Lisätietoa (mm. ehdot)

Page

Lisätietoa koulutuksesta ja harjoituskerroista

Kohtuullisen koirakoulu (T:mi Kostiainen Tuija, y-tunnus 2075349-9) toimii Porvoossa ja lähikunnissa. Koulutus on yksilöllistä ja suunnitellaan aina juuri sinun ja koirasi tarpeisiin poislukien tapahtumakalenterissa mainitut ryhmäkoulutukset. Kouluttajana toimii Tupu Kostiainen, ellei muuta mainita. Koulutus on aina suomen kielellä. Koska vastuu koirasta on aina aikuisella, on ohjaajan alaikäraja 12 vuotta. Toki lapset saavat olla mukana koulutustilanteessa ja voivat aikuisen valvonnassa osallistua toimintaan. Koiralla sen sijaan ei ole yksilötreeneihin ala- eikä yläikärajaa, niin pennut kuin jo varttuneemmatkin koirat ovat tervetulleita. Laumanvartijoille sekä koirasusille mukaan luettuna rodut saarloos wolfhond sekä ceskoslovensky vlcak (myös monirotuiset, joissa on mukana jotain näistä) ei tarjota koulutusta, näissä tapauksissa suosittelen niihin perehtynyttä koirankouluttajaa.

Ensimmäisellä tapaamiskerralla tutustun koiraan sekä perheeseen. Keskustelemme koiran koulutuksesta ja millaiselle koulutukselle on tarvetta. Sen pohjalta laaditaan koulutussuunnitelma. Ensimmäinen tapaamiskerta on aina asiakkaan kotona. Ensimmäinen harjoituskerta Porvoossa maksaa 50€ sisältäen matkakulut. Lähikuntiin kysy tarjousta.

Jatkoharjoituskerroilla syvennytään enemmän koiran kouluttamiseen ja kuinka vahvistaa haluttua käytöstä. Jatkoharjoitukset ovat pääsääntöisesti asiakkaan kotona, poikkeustapauksissa harjoitukset voidaan suorittaa myös muualla. Jatkoharjoitus Porvoossa maksaa 25€/kerta sisältäen matkakulut ja joka 5. harjoituskerta on ilmainen, mikäli harjoituskerta on pidetty 6kk sisällä ensimmäisestä tapaamiskerrasta. Lähikuntiin kysy tarjousta.

Aktivointiharjoitukset ovat yksittäisiä kertoja, joilla annan vinkkejä koiran virikkeellistämiseen ja aktivointiin. Vilkkaat koirat tarvitsevat lenkkien lisäksi myös aivojumppaa, jolla saa koiran toiminnantarmon täytettyä. Aktivointiharjoitukset soveltuvat myös varautuneille ja pehmeille koirille. Harjoituksissa käytetään mm. aktivointipelejä. Aktivointiharjoitukset ovat pääsääntöisesti asiakkaan kotona, poikkeustapauksissa harjoitukset voidaan suorittaa myös muualla. Aktivointiharjoitus Porvoossa maksaa 20€/krt sisältäen matkakulut sekä kerralla mahdollisesti käytettävät aktivointipelit.

Ryhmäkoulutuksia yritetään järjestää keväisin ja syksyisin. Niistä ilmoitetaan ”uutisia ja tapahtumia”-sivulla sekä facebookissa. Ryhmäkoulutusten paikka ilmoitetaan lähemmin. Ryhmäkoulutukseen ilmoittaudutaan etukäteen sähköpostitse koirakoulu.porvoo@gmail.com ja niihin otetaan maks. 6 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmäkoulutuksiin ei oteta mukaan laumanvartijoita, koirasusia (mukaan lukien rodut saarloos wolfhond ja ceskoslovensky vlcak) eikä monirotuisia, joissa on mukana jotain näistä mainituista. Harjoituskerran kesto on 30-45 minuuttia riippuen harjoituskerran teemasta. Aiemmin teoriaosuudelle osallistuneiden ei tarvitse käydä sitä uudelleen. Sähköpostivahvistuksessa on maksuohjeet ja lisätietoja kurssista.

Treenejä on mahdollista saada myös kaveriporukalle.

Hinnat:

Hinta on yhden koiran osalta. Mikäli perheessä on useampi koira, jotka osallistuvat harjoituskertoihin, kysy tarjousta. Hinnat sisältävät mahdolliset matkakulut, v. 2020 0,44€/km

Yksilölliseen koulutukseen Porvoossa
Ensimmäinen tapaamiskerta 50€
Jatkoharjoitukset 25€/krt
Aktivointiharjoitukset 20€/krt
Ryhmäkoulutuksiin osallistuneet 20€/krt
Joka 5 tapaamiskerta on ilmainen 6kk sisällä ensimmäisestä tapaamiskerrasta (ei koske aktivointiharjoituksia)

Yksilölliseen koulutukseen lähikuntiin tai treenit kaveriporukalle kysy tarjousta sähköpostitse.

Ryhmäkoulutukset
1 teoriaosuus ja 5 harjoituskertaa 70€
5 harjoituskertaa 65€ (teoriaosuuden käyneet)
teoriaosuus 10€

Hinta on kurssikohtainen ja samalle kurssille on mahdollista osallistua ainoastaan 1 koiran kanssa. Koiran kanssa on mahdollista osallistua useammalle kurssille, tällöin jokaisesta kurssista tulee uusi maksu. Perheen muut koirat voivat osallistua samalle kurssille, mikäli niille löytyy toinen ohjaaja.

Hinnat ovat arvonlisäverottomia (ei arvonlisäverovelvollisuutta). Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.

Huomioi, että maksamaton harjoituskerta tai kurssi ei ole peruutus eikä vapauta kurssimaksusta. Katso tarkemmin alla olevat peruutusehdot.

Koulutustarvikkeet
Kohtuullisen koirakoulu myy pienimuotoisesti erilaisia koulutustarvikkeita. Tilaus on sitova silloin, kun tilausvahvistus on lähetetty tilaajalle. Tilatut tuotteet maksetaan joko käteisellä tai MobilePayn kautta (tunnus 49053) toimituksen yhteydessä. Tuotteita ei postiteta. Tuotetilaukset ja kyselyt ainoastaan sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com

Kohtuullisen koirakoululla on myös lainattavia aktivointipelejä.

Lainattavissa aktivointipeleissä on 10 euron pantti, joka palautetaan pelin lainaajalle palautuksen yhteydessä. Lainamaksu on 5 euroa/viikko ja laina-aika sovitaan etukäteen. Pantti maksetaan käteisellä, lainamaksun voi suorittaa joko käteisellä, tai MobilePayn kautta (tunnus 49053). Maksu suoritetaan aina lainauspäivänä. Yksittäisen aktivointiharjoituksen hintaan ei lisätä pelien pantti- eikä lainamaksuja.

Yleiset sopimusehdot

Koulutusta tarjotaan kaikenikäisille ja -kokoisille koirille, poislukien laumanvartijarotuihin kuuluvat koirat sekä koirasudet mukaan luettuna rodut saarloos wolfhond ja ceskoslovensky vlcak (myös monirotuiset, joissa on osana jotain edellä mainittuja). Koulutus on aina yksilöllistä ja räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan, ellei toisin mainita (kuten ryhmäkoulutukset). Koulutusta on saatavilla vain arki-iltaisin. Omistaja on aina vastuussa omasta koirastaan.

Koska koirien hallintaan liittyvät haasteet ovat yksilöllisiä eikä aina ole selvää syytä koiran käytökselle, ei puhelinneuvontaa eikä sähköpostineuvontaa anneta ennen ensimmäistä tapaamiskertaa.

Yksilökoulutuksiin ajanvaraus on nettiajanvarauksen kautta. Puhelimitse (045 178 6455 arkisin klo 16-21, viikonloppuisin klo 12-21) tai sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com voi kysellä tarkemmin koulutuksesta.

Ryhmäkoulutukseen ilmoittaudutaan aina sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com. Sähköpostissa tulee ilmetä millainen koira on kyseessä ja mihin ryhmään osallistuu. Myös yhteystiedot on mainittava sähköpostissa.

Harjoituskertoihin voi osallistua kiima-aikaisen narttukoiran kanssa. Mainitse juoksusta etukäteen ennen harjoituksen alkua. Ryhmäkoulutukseen voi osallistua juoksuaikaisen nartun kanssa, mutta pöksyt jalassa.

Maksuehdot

Yksilölliset harjoituskerrat maksetaan harjoituksen alkaessa harjoituskerralla saatavalla laskulla (eräpäivä 7 päivää netto, viivästyskorko lain mukaisesti), käteisellä tai MobilePayn kautta (tunnus 49053). Maksuhuomautuksesta lisämaksu on 5€/lasku.

Ryhmäkoulutukset maksetaan ennakkoon saatavalla laskulla (eräpäivä 14 päivää netto, viivästyskorko lain mukaisesti) tai eräpäivä viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Maksuhuomautuksesta lisämaksu on 5€/lasku.

Kaveriporukkatreenien maksu sovitaan tapauskohtaisesti.

Koulutustarvikkeet maksetaan joko käteisellä tai MobilePayn kautta (tunnus 49053) toimituksen yhteydessä.

Peruutusehdot

Peruutukset tulee tehdä aina joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Puhelimitse tai facebook-viestillä tulleita peruutuksia ei huomioida.

Yksilökoulutukseen varatun ajan peruuttaminen kuluitta viimeistään 48 tuntia ennen sovittua aikaa. Varatun ajan peruuttaminen viimeistään 24 tuntia ennen sovittua aikaa, peruutuskulu 50% hinnasta. Tämän jälkeen peruutetuista ajoista peruutuskulu on 100%. Pätevän syyn takia peruutettu yksittäinen harjoituskerta voidaan siirtää toiseen ajankohtaan kuluitta. Pätevä syy on esim. omistajan tai koiran sairastuminen. Tarvittaessa tulee esittää todistus peruutuksesta, esim. lääkärintodistus. Peruuttamattomasta ajasta kulu on 100%.

Ryhmäkoulutuksen peruuttaminen ennen eräpäivää kuluitta. Sen jälkeen peruutuskulu on 50%. Peruuttamattomasta kurssista peruutuskulu on 100%. Pätevän syyn takia peruutetusta ajasta (esim. oma tai koiran sairastuminen) peruutuskuluja ei peritä. Tarvittaessa tulee esittää todistus peruutuksesta, esim. lääkärintodistus. Yksittäisen harjoituskerran peruutusta ei korvata.

Kouluttajan peruuttaessa varatun ajan siirretään harjoituskerta molemmille osapuolille sopivaan ajankohtaan kuluitta. Kouluttajan peruuttamasta käynnistä ei lähetetä asiakkaalle laskua.

Kouluttajan peruuttaessa ryhmäkoulutuskerran, kurssi siirtyy eteenpäin seuraavalle viikolle ennalta sovittuun ajankohtaan. Kouluttajan peruuttaessa koko ryhmäkoulutuksen, asiakkaalle palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan.

Asiakasrekisteri yksilökoulutukseen

Kohtuullisen koirakoulu (T:mi Kostiainen Tuija) pitää asiakkaistaan asiakasrekisteriä. Asiakkaasta tallennetaan yhteystiedot (nimi, katuosoite, postinumero ja -paikka, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite) sekä tietoja koirasta (kutsumanimi, rotu, ikä, sukupuoli, koulutuksen laatu) sekä asiakkuuden aloituspäivä että asiakasnumero/viitenumero. Asiakasrekisterin tiedot säilytetään seuraavan kalenterivuoden viimeiseen päivään asti. Asiakasrekisteriä käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen eikä asiakkaan antamia tietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisteriselosteen kokonaisuudessaan saa halutessaan sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com

Halutessasi tarkastella Itseäsi koskevia tietoja tai poistaa omat tietosi rekisteristä, pyynnöt sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com

Asiakasrekisteri ryhmäkoulutukseen

Kohtuullisen koirakoulu (T:mi Kostiainen Tuija) pitää ryhmäkoulutukseen osallistuvista asiakasrekisteriä. Asiakkaasta tallennetaan nimi ja sähköpostiosoite sekä koiran kutsumanimi, mikäli ilmoitettu. Mobiililaitteessa olevaan rekisteriin tallentuu tunnistetietoina vain koiran kutsumanimi. Asiakasrekisterin tiedot säilytetään seuraavan kalenterivuoden viimeiseen päivään asti. Asiakkaan antamia tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakasrekisteriä käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen eikä asiakkaan antamia tietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisteriselosteen kokonaisuudessaan saa halutessaan sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com

Halutessasi tarkastella itseäsi koskevia tietoja tai poistaa omat tietosi rekisteristä, pyynnöt sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com