Vuosi 2018

Page

Kyselytutkimus Kohtuullisen koirakoulun löydettävyydestä
Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa, kuinka asiakkaat löytävät meidät. Vastaamiseen menee aikaa n. 1 minuutti eikä vastaajista kerätä mitään tunnistetietoja. Kyselyyn pääset TÄÄLTÄ

21.12.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!

Jäämme nyt joulutauolle ja palaamme jälleen 7.1.2019. Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta!

17.11.
Kaikista yksilökoulutukseen varatuista ajoista 20% alennus 24.12. asti.

31.8.
22.9. järjestetään RALLY-TOKOn tutustumispäivä Avec-Areenalla klo 13.45-16.00. Päivän vetäjänä toimii Tere Jääskeläinen, joka kisaa oman lagottonsa kanssa MES-luokassa. Tutustumispäivä on suunniteltu aloitteleville ja lajista kiinnostuneille, mukaan mahtuu 8 koirakkoa, muutama kuunteluoppilaspaikkakin löytyy. Päivän hinta koirakoilta 25 euroa. Kuunteluoppilailta päivän hinta on 5 euroa.

Päivä sopii kaikenikäisille koirille, kunhan rokotukset ovat kunnossa.

Ilmoittautumiset sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com 14.9. mennessä ja ilmoittautuminen on sitova. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Noudatamme kennelliiton rokotusmääräyksiä, joten rokotustodistukset mukaan. Juoksuaikaisen nartun kanssa voi osallistua, mutta silloin koiran tulee odottaa omaa vuoroaan autossa ja hallissa treenatessa pöksyt jalkaan.

Tervetuloa tutustumaan lajiin!

5.7.
Arkitokon alkeis- ja jatkokurssit on jo täynnä, varapaikalle vielä pääsee. Temppukurssilla on vielä tilaa. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com
Tervetuloa!

22.6.
Syksyn kursseista arkitokon alkeiskurssi on jo täynnä, mutta varapaikalle vielä pääsee. Arkitokon jatkokurssilla ja temppukurssilla on vielä pari paikkaa vapaana.
Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse koirakoulu.porvoo@gmail.com
Tervetuloa!

10.6.
Kohtuullisen koirakoulu järjestää syksyllä ryhmäkoulutuksia Linnamäen heittokentällä. Ilmoittautuminen kurssille vain sähköpostitse koirakoulu.porvoo@gmail.com
Ilmoittautuminen on sitova ja koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mainitse ilmoittautumisessa mihin ryhmään haluat koirasi kanssa osallistua.

* arkitokon alkeiskurssi klo 17.15 (yli 6kk, harjoitellaan peruskäskyjä)
* arkitokon jatkokurssi klo 18.15 (alkeiskurssin käyneille)
* temppukurssi klo 19.15 (sopii kaikenikäisille koirille aktivoinniksi)

Teoriaosuus pidetään 7.8.2018 klo 18.00 ja varsinaiset harjoituskerrat (5kertaa) pidetään tiistaisin 14.8.-11.9.2018. Kurssille osallistuvilta edellytetään teoriaosuudelle osallistumistumista, uudelleen sitä ei tarvitse käydä. Ilmoittautuneille lähetetään maksuohjeet ja lisätietoa kurssista viimeistään 4 viikkoa ennen kurssin alkamista. Kurssin hinta on 65 euroa (sis. teoriaosuuden) tai 60 euroa (ilman teoriaosuutta).
Noudatamme Suomen Kennelliiton rokotusvaatimuksia, rokotustodistukset tarkastetaan joko teoriaosuudessa tai ensimmäisellä harjoituskerralla.
Tervetuloa mukaan! Kannattaa ilmoittautua nopeasti, paikkoja ryhmiin on rajoitetusti.

18.4.
25.5.2018 voimaan astuu uudet EU-säädökset koskien asiakasrekisteriä. Kohtuullisen koirakoululla on käytössä kaksi asiakasrekisteriä, rekisteriseloste yksilökoulutuksesta päivitettiin 18.4.2018 sekä uutena rekisterinä 18.4.2018 rekisteriseloste ryhmäkoulutuksesta. Molemmat rekisterit säilytetään seuraavan kalenterivuoden viimeiseen päivään asti. Rekisteriselosteet kokonaisuudessaan on saatavilla sähköpostitse koirakoulu.porvoo@gmail.com

Asiakasrekisteristä yksilökoulutukseen tallennetaan internetissä olevan ajanvarauksen kautta tulleet tiedot eli henkilön nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä koiran tiedoista kutsumanimi, sukupuoli, ikä, rotu sekä koulutuksen laatu. Rekisteriin tallennetaan myös koulutuksen alkamispäivä sekä asiakasnumero/viitenumero. Asiakasrekisteristä ryhmäkoulutukseen tallennetaan sähköpostitse tulleista tiedoista henkilön nimi ja sähköpostiosoite sekä koiran kutsumanimi. Mobiililaitteessa olevaan rekisteriin tallennetaan ainoastaan koiran kutsumanimi. Kummastakaan rekisteristä tietoja ei luovuteta eikä siirretä kolmansille osapuolille.

Rekisterit ovat yksityiskäytössä olevassa tietokoneessa, joka on suojattu käyttäjäkohtaisella salasanalla. Mobiililaitteessa oleva rekisteri on suojattu pin-koodilla sekä lukituksen poistokuviolla. Rekisteritiedot ei ole säädetty salassapidettäviksi.

Mikäli haluat tarkastella rekisterissä olevia omia tietojasi tai haluat poistaa itsesi rekisteristä (asiakassuhde päättyy poistettaessa), ilmoita asiasta sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com

2.3.
Kohtuullisen koirakoulu järjestää keväällä ryhmäkoulutuksia Linnamäen heittokentällä. Ilmoittautuminen kurssille vain sähköpostitse koirakoulu.porvoo@gmail.com
Ilmoittautuminen on sitova ja koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mainitse ilmoittautumisessa mihin ryhmään haluat koirasi kanssa osallistua.

* arkitokon alkeiskurssi (yli 6kk, harjoitellaan peruskäskyjä)
* arkitokon jatkokurssi (alkeiskurssin käyneille)

Teoriaosuus pidetään 8.5.2018 klo 18.00 ja varsinaiset harjoituskerrat (5kertaa) pidetään tiistaisin 15.5.-12.6.2018. Kurssille osallistuvilta edellytetään teoriaosuudelle osallistumistumista, uudelleen sitä ei tarvitse käydä. Ilmoittautuneille lähetetään maksuohjeet ja lisätietoa kurssista viimeistään 4 viikkoa ennen kurssin alkamista. Kurssin hinta on 65 euroa (sis. teoriaosuuden) tai 60 euroa (ilman teoriaosuutta).
Noudatamme Suomen Kennelliiton rokotusvaatimuksia, rokotustodistukset tarkastetaan joko teoriaosuudessa tai ensimmäisellä harjoituskerralla.
Tervetuloa mukaan! Kannattaa ilmoittautua nopeasti, paikkoja ryhmiin on rajoitetusti.

13.1.
Uusille asiakkaille tammi- ja helmikuun aikana tehdyistä varauksista -10% alennus.