Vuosi 2017

Page

Kyselytutkimus Kohtuullisen koirakoulun löydettävyydestä
Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa, kuinka asiakkaat löytävät meidät. Vastaamiseen menee aikaa n. 1 minuutti eikä vastaajista kerätä mitään tunnistetietoja. Kyselyyn pääset TÄÄLTÄ

1.8.
ArkiTokon alkeisryhmässä on vielä paikkoja jäljellä, samoin hyppytekniikkapäivään. Molempiin sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com

10.7.
ArkiTokon alkeiskurssilla on vielä paikkoja vapaana, ArkiTokon jatkoryhmät ovat jo täynnä.
Myös hyppytekniikkapäivään on vielä paikkoja vapaana.

Sitovat ilmoittautumiset koirakoulu.porvoo@gmail.com

Tervetuloa!

5.7.
Syksyn kursseista Arkitokon alkeiskurssilla sekä klo 19.00 alkavalla Arkitokon jatkokurssilla on vielä paikkoja vapaana. Klo 18.00 alkava kurssi on jo täynnä.
Myös hyppytekniikkapäivässä on vielä paikkoja vapaana niin koirakoille kuin kuunteluoppilaaksikin.
Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com

Tervetuloa!

14.6.

12.6.
Kohtuullisen koirakoulun syksyn kurssitarjonta on nyt varmistunut.

Ilmoittautumiset vain sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com ja ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisessa tulee käydä selkeästi ilmi, mille kurssille haluaa ilmoittautua.

Kurssin hinta on 65euroa (sis. teoriaosuuden) tai 60euroa (teoriaosuutta ei tarvitse käydä uudelleen).

Koulutukset alkavat tiistaina 15.8. klo 18.00 teoriaosuudella ja paikka on sama tuttu Linnamäen heittokenttä, Linnanmäentie 2. Varsinaiset harjoituskerrat pidetään tiistaisin 22.8.-19.9.

Syksyn kurssitarjonta on seuraavanlainen:

  • ArkiTokon alkeiskurssi tiistaisin klo 17.00, jossa harjoitellaan miten opettaa koiralle perusasioita kuten istuminen, maahanmeno, seisominen, hihnassakulkeminen sekä luoksetulo. Alaikäraja kurssille on 6 kuukautta.
  • ArkiTokon jatkokurssi tiistaisin klo 18.00 ja klo 19.00, jossa viedään alkeiskurssin harjoituksia eteenpäin koiran oman tason mukaan. Koiran on hyvä osata alkeet jo jollain tapaa.

Noudatamme Suomen Kennelliiton rokotusmääräyksiä. Juoksuaikaisen nartun kanssa ei voi osallistua koulutukseen.

Lisätietoja kursseista saa sähköpostitse koirakoulu.porvoo@gmail.com

Tervetuloa!

3.5.
Peruutuksen vuoksi on 1 paikka vapaana arkitokon alkeiskurssille. Kurssi alkaa luennolla tiistaina 9.5. klo 18.00 ja varsinaiset harjoituskerrat (5krt) pidetään tiistaisin 16.5.-13.6. klo 17.00 Linnamäen heittokentällä. Kurssin hinta on 65 euroa. Ilmoittautumiset koirakoulu.porvoo@gmail.com

23.3.
Kevään ryhmäkoulutukset ovat täynnä, varapaikoille pääsee vielä jokaiseen ryhmään. Kiitos ilmoittautuneille ja muille kiinnostuneille! Ilmoittautuneille lähetetään huhtikuun alkupuolella sähköpostitse lisätietoa kurssista sekä maksuohjeet. Nähdään siis toukokuussa!

1.3.
Kohtuullisen koirakoulun kevään ryhmäkoulutukset alkavat teoriaosuudella 9.5. tiistaisin

  • Arkitokon alkeiskurssi (koirille, jotka eivät osaa mitään)
  • Arkitokon jatkokurssi (koirille, jotka osaavat jo jotain)
  • Tokon alokaskurssi (keskitytään tokon alokasluokan liikkeisiin)

 

Kurssin hinta on 65 euroa (kurssi sisältää 5 harjoituskertaa + 1 teoriaosuus). Aiemmin teoriaan osallistuneiden ei tarvitse käydä teoriaa uudelleen, tällöin kurssin hinta on 60 euroa.

Paikkana on Linnamäen heittokenttä, Linnanmäentie 2.

Ilmoittautumiset vain sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com, jossa tulee ilmetä selkeästi mihin kurssiin haluaa osallistua. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Noudatamme kennelliiton rokotusmääräyksiä, rokotukset tarkistetaan teoriaosuudessa.

Tervetuloa mukaan!

1.1.
Hyvää uutta vuotta kaikille!
Uusi vuosi tuokin Kohtuullisen koirakoululle uusia tuulia. Esitietolomake on poistunut käytöstä ja tilalle on tullut nettiajanvaraus. Tästä syystä myös 5-kerran kurssi on poistunut valikoimasta, jokainen harjoituskerta varataan erikseen joko sähköpostilla, puhelimitse, tapaamiskerralla tai nettiajanvarausta käyttäen.