Vuosi 2016

Page

Kyselytutkimus Kohtuullisen koirakoulun löydettävyydestä
Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa, kuinka asiakkaat löytävät meidät. Vastaamiseen menee aikaa n. 1 minuutti eikä vastaajista kerätä mitään tunnistetietoja. Kyselyyn pääset TÄÄLTÄ

5.12.
Ensi vuoden alusta Kohtuullisen koirakoulun hintoihin tulee muutoksia, 5 kerran räätälöity kurssi poistuu ja tarjoan ainoastaan yksittäisiä käyntikertoja.
Tämän vuoden puolella yhteyttä ottaneet saavat edelleen tarvittaessa 5 kerran kurssin hintaan 70e (+mahdolliset matkakulut), vaikka kurssikerrat siirtyisivätkin ensi vuoden puolelle.
Kalenteriin on vapautumassa jälleen aikoja, joten mikäli tarvetta on, nyt nopeasti yhteydenottoja tulemaan.

29.10.
Viime aikoina on tullut kyselyjä seuraavista ryhmäkoulutuksista.
Kohtuullisen koirakoulu järjestää satunnaisesti ryhmäkoulutuksia, seuraavat ryhmäkoulutukset järjestetään aikaisintaan ensi keväänä, mitään varmuutta ei koulutuksista ole vielä tässä vaiheessa.
Pääasiallinen liikeideani onkin tarjota koulutusapua yksilöllisesti, joka tarkoittaa, että tulen auttamaan koiran koulutuksessa asiakkaan luokse.
Mahdollisista alkavista kursseista ilmoitetaan aina ensin sekä täällä uutisia ja tapahtumia-sivulla että facebookissa. Alkaville kursseille on aina sitova ennakkoilmoittautuminen.
Yksilölliseen koulutukseen varataan aikoja yhteydenottojen mukaisessa järjestyksessä, puhelimitse ark. klo 16-21 la-su klo 12-21 tai sähköpostitse koirakoulu.porvoo@gmail.com

Terkuin
Tupu

20.9.
Vähitellen ollaan saatu kevään ja kesän aikana tullutta jonoa purettua, joten pikkuhiljaa alkaa olla saatavilla vapaita aikoja. Kannattaa ottaa yhteyttä jo nyt, vapautuvia aikoja täytetään yhteydenottojen mukaisessa järjestyksessä. Puhelimitse tavoitat meidät arkisin klo 16-21 ja la-su klo 12-21 välisenä aikana. Sähköposti toimii aina koirakoulu.porvoo@gmail.com

6.8.
Ryhmäkoulutusten aikataulu on nyt varmistunut:
Pentukurssi alkaa tiistaisin 23.8. klo 19.00 (teoriaosuus 16.8. klo 18.00)
ArkiTokon jatkokurssi alkaa tiistaisin 23.8. klo 17.00 (teoriaosuus 18.8. klo 18.00)
Tokon alokaskurssi alkaa tiistaisin 23.8. klo 18.00 (teoriaosuus 18.8. klo 18.00)
ArkiTokon alkeiskurssi alkaa torstaisin 25.8. klo 17.30 (teoriaosuus 18.8. klo 18.00)
Ohituskurssi alkaa torstaisin 25.8. klo 18.30 (teoriaosuus 18.8. klo 18.00)

Osallistuneille on lähetetty lisätietoa kurssista sekä maksuohjeet sähköpostitse.

Kursseille (ei pentukurssi) on mahdollista osallistua myös yksittäisille kerroille ja yksittäisen kerran hinta on 15e. Maksun voi suorittaa joko käteisellä (tasaraha) tai kortilla (Visa, Electron, Mastercard, Maestro).
Luento on pakollinen kurssille osallistuvilta, mikäli sitä ei ole aiemmin käynyt. Noudatamme kennelliiton rokotusmääräyksiä (ei koske pentukurssia), joten koiran rokotustodistus on otettava mukaan joko luennolle tai viimeistään ensimmäiselle harjoituskerralle.

25.7.
Ryhmäkoulutusten aikataulu on julkaistu. Kurssien harjoituskerrat alkavat tiistaina 23.8. seuraavasti: ArkiTokon jatkokurssi klo 17.00, Tokon alokaskurssi klo 18.00 ja Pentukurssi klo 19.00. Torstaisin 25.8. pidetään ArkiTokon alkeiskurssi klo 17.30 ja Ohituskurssi klo 18.30. Pentukurssin teoriaosuus pidetään tiistaina 16.8. klo 18.00 ja ArkiToko- ja ohituskurssin teoriaosuus pidetään 18.8. klo 18.00, joka on kurssille osallistuville pakollinen, mikäli teoriaosuutta ei vielä ole käynyt.

28.6.
Syksyn ryhmäkoulutuksiin ilmoittautuminen on alkanut. Koulutukset pidetään Linnamäen heittokentällä pääasiassa tiistaisin, mutta jos tulee tarvetta lisäryhmille, ne pidetään keskiviikkoisin. Kurssi sisältää 5 varsinaista harjoituskertaa sekä 1 teoriaosuus, jotka eivät ole sitä aiemmin käynyt. Kurssin hinta on 50 euroa+5 euroa teoriaosuus.
Ryhmiä on alustavasti 5:
– pentukurssi (alle 6 kk ikäisille pennuille)
– arkitokon alkeisryhmä (yli 6 kk vanhoille koirille, jotka eivät osaa vielä mitään)
– arkitokon jatkoryhmä (alkeiskurssin käyneille sekä niille, jotka osaavat jo vähän jotain)
– tokon alokaskurssi (jo jatkokurssin käyneille tai tokon alokasluokkaan haluaville)
– ohituskurssi (koirille, joilla on vaikeuksia toisten koirien ohittamisessa)

Kurssi alkaa teoriaosuudella, joka on pakollinen. Jos olet jo teoriaosuuden käynyt, sitä ei tarvitse käydä uudelleen.
Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ilmoittaudu nopeasti. Ilmoittautuminen vain sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com. Muista laittaa ilmoittautumiseen, mihin ryhmään haluat osallistua, yhteystietosi sekä kerro hiukan koirastasi. Ryhmään otetaan 5-6 koirakkoa, joten paikkoja on rajoitetusti. Kurssille osallistuvilla koirilla tulee olla rokotukset voimassa Suomen Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti (ei koske pentukurssia).

Tervetuloa!

2.6.-31.7. välisen ajan Kohtuullisen koirakoululla on lomaa. Elokuussa taas palataan hommiin kevennetyllä aikataululla. Syksylle otetaan asiakkuuksia vastaan yhteydenoton mukaisessa järjestyksessä. Tälle keväälle ei enää ole uusille asiakkaille vapaita aikoja tarjolla. Ota yhteyttä, mikäli syksyllä koulutus kiinnostaa.

25.3.2016
Kevään koulutusten aikataulu on nyt varmistunut. Aloituspäivä on vielä epävarma, se riippuu lumien sulamisesta ja kentän kunnosta. Sen sijaan kellonajat ja illat on selvillä eli
Arkitokon alkeiskurssi tiistaisin klo 18.00
Arkitokon jatkokurssi tiistaisin klo 19.00
Tokon jatkokurssi keskiviikkoisin klo 18.00
Ohituskurssi keskiviikkoisin klo 19.00

Arkitokon alkeis- ja jatkokurssille on vielä varapaikkoja jäljellä, tokon jatkokurssille on vapaana pari paikkaa ja ohituskurssille vapaana 1 paikka.

Ilmoittautumiset kurssille sähköpostitse koirakoulu.porvoo@gmail.com ja kerro ilmoittautumisessasi mihin kurssille haluat ilmoittautua.

9.3.2016
Kohtuullisen koirakoulu järjestää keväällä ryhmäkoulutuksia Linnamäen heittokentällä. Ilmoittautuminen kurssille vain sähköpostitse koirakoulu.porvoo@gmail.com
Ilmoittautuminen on sitova ja koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

  • ohituskurssi (harjoitellaan toisten koirien ohittamista)
  • arkitokon alkeiskurssi (harjoitellaan peruskäskyjä)
  • arkitokon jatkokurssi (alkeiskurssin käyneille)
  • tokon jatkokurssi (alkeis- ja jatkokurssin käyneille)

Koulutukset järjestetään pääasiassa tiistaisin, mutta tarvittaessa myös keskiviikkoisin. Kurssi alkaa teoriaosuudella, jonka jälkeen on 5 varsinaista harjoituskertaa. Aiemmin teoriaosuudelle osallistuneiden ei tarvitse sitä käydä uudelleen, muille se on kurssille osallistumisen edellytys.

Kentän kunnon mukaan koulutukset aloitetaan huhtikuun lopulla, viimeistään toukokuun alussa. Ilmoittautuneille lähetetään maksuohjeet ja lisätietoa kurssista viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkamista. Kurssin hinta on 55 euroa (sis. teoriaosuuden) tai 50 euroa (ilman teoriaosuutta).

Nyt ilmoittautumisia tulemaan, paikkoja on rajoitetusti (5 koirakkoa per ryhmä)

4.3.2016
Moikka!
Ensi viikon aikana julkaistaan sekä täällä että facebookissa kevään kurssikalenteri lisätietoineen ja ilmoittautumisohjeineen. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

4.2.2016
Kevättarjous!
Helmikuun aikana varatuista uusista koulutuksista -10% alennus. Koulutuksen voi maksaa käteisellä, laskulla tai maksukorteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro). Otathan yhteyttä, tarjous on voimassa vain helmikuun ajan.

7.1.2016
Sain yhteydenoton Emilia Santalalta ja hän tekee opinnäytetyötä koiranpennun omistajien ostokäyttäytymisestä. Toivottavasti Emilia saa vastauksia kyselyynsä.
Tässä vielä Emilialta tullut viesti:

HEI KAIKKI PENNUNOMISTAJAT!
Opiskelen Satakunnan ammattikorkeakoulussa liiketaloutta ja teen opinnäytetyönä tutkimusta pennunomistajien ostokäyttäytymisestä. Vastaamalla kyselyyn autat selvittämään mistä pennunomistaja etsii ja saa tietoa ostopäätöstensä tueksi sekä autat kartoittamaan pennunomistajien ostokäyttäytymistä.

Vastausaikaa on 14.2.2016 asti.
Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 5 minuuttia!

Kiittäen,
Emilia Santala
emilia.santala@student.samk.fi

Kyselyyn pääset TÄSTÄ

2.1.2016
Joulunpyhät ovat jo ohitse ja vuosikin vaihtui, joten ensi viikolla palataan taas koulutusten pariin sekä arjen aherrukseen.