Vuosi 2015

Page

23.12.2015
Kohtuullisen koirakoulu toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta. Hiljennytään hetkeksi ja palataan asiaan jälleen ensi vuonna!

23.10.2015
Välillä on hyvä käydä oppimassa uutta sekä palauttamassa jo muinoin opittuja asioita taas mieleen, joten olen tavoittamattomissa sekä lauantaina 31.10. että sunnuntaina 8.11.

Osallistun siis pariin eri luentopäivään. Ensimmäisen luennon aiheina ovat ”koiran sosiaalistaminen” sekä ”koiran positiivinen kouluttaminen”, luennoitsijana molemmissa on Liisa Tikka (eläintenkouluttajan ammattitutkinto). Toisen luentopäivän aiheena on ”nuoren urheilukoiran harjoittelun aloittaminen”, luennoitsijana Anna Boström (eläinfysioterapeutti).

Varmasti molemmat ovat mielenkiintoisia sekä antoisia päiviä! Mä en malta odottaa…

4.10.2015

Hyvää eläintenpäivää kaikille nelijalkaisille ystäville!

20.9.2015

Päivitetty ”myydään ja lainataan”-sivut. Nyt löytyy sekä myytävistä tuotteista että lainattavista aktivointipeleistä ja kirjoista ajantasaiset listaukset. Pelejä ja kirjoja lainataan sekä 5 kerran kurssin tueksi että myös varattujen aktivointiharjoituskertojen tueksi. Yksittäisen aktivointiharjoituskerran hintaan ei lisätä pelien pantti- eikä lainamaksuja.

7.9.-28.9.2015

Kohtuullisen koirakoululla vietetään kesälomaa. Syksyn ryhmäkoulutukset pidetään sovitusti, mutta aikoja yksilökoulutukseen ei ole saatavilla. Palaan lomilta maanantaina 28.9.

26.8.2015
Kohtuullisen koirakoulu on solminut sopimuksen iZettlen kanssa korttimaksamisesta. Hyväksytyt kortit ovat Visa, Visa Electron, Mastercard sekä Maestro. Kortilla voi maksaa yksilökoulutuksia sekä koulutustarvikkeita. Ryhmämuotoiset koulutukset maksetaan edelleen ennakkoon lähetetyllä laskulla.

Lisätietoja korttimaksamisesta iZettlellä TÄÄLTÄ

20.8.2015
Moikka!
Kohtuullisen koirakoululle on tulossa myyntiin Suomessa valmistettuja enstex treenitaskuja. Väri on musta. Taakse tulee Kohtuullisen koirakoulun logo painettuna.
Sitovia ennakkotilauksia otetaan vastaan. Hinta on 38 euroa. Tilausaikaa on keskiviikkoon 26.8. asti.
Mikäli haluat omasi, laita sähköpostia otsikolla treenitasku. Kerrothan kokosi sekä yhteystietosi tilatessasi tuotteen.
Kokotaulukko:
XXS=94cm, XS=100cm, S=110cm, M=120cm, L=130cm,XL=140cm
Koot ovat valmiin treenitaskun mittoja. (väljyysvaraa kannattaa lantiolle ottaa noin 10-15cm)

Nyt sähköpostilla tilauksia tulemaan. Tämä on kyllä todella kätevä harjoitteluun, saa namit ja lelut kaikki näppärästi mukaan.

18.8.2015
Kaikki syksyn ryhmät ovat täynnä, mutta varapaikkoja on vielä jäljellä kaikkiin ryhmiin. Ilmoittautuneille on lähetetty lisätietoa kurssista sekä liitteenä maksuohjeet. Mikäli haluat lisätietoja, laitathan sähköpostia, kiitos.

8.8.2015
Kohtuullisen koirakoulu lomailee viikot 37-39 eli 7.9.-27.9. välisen ajan. Ryhmäkoulutukset vedetään sovitusti tiistaisin, mutta yksilökoulutuksiin ei varata aikoja. Palaan lomilta jälleen 28.9.

6.8.2015
Syksyn ryhmien aikataulu on nyt julkaistu. Kurssit alkavat tiistaina 25.8. klo 18.00 teoriaosuudella, jonka jälkeen on 5 varsinaista koulutuskertaa. Aiemmin teoriaosuudelle osallistuneiden ei tarvitse sitä käydä, muille se on kurssille osallistumisen edellytys.
Varsinaiset koulutukset alkavat tiistaina 1.9. Ensimmäinen alkeistokoryhmä aloittaa klo 17.30, seuraava alkeistokoryhmä klo 18.30 ja tokon jatkoryhmä aloittaa klo 19.30.

Kaikille kursseille on vielä pari paikkaa vapaana. Ilmoittautumiset sähköpostitse koirakoulu.porvoo@gmail.com

29.7.2015
Syksyn ryhmäkoulutuksiin on vielä muutama paikka vapaana. Paikka on vaihtunut, koulutuskenttä sijaitsee Porvoossa. Kurssi alkaa teoriaosuudella tiistaina 25.8. Teoriaosuuden käyneillä varsinainen kurssi alkaa tiistaina 1.9. Kellonajat ilmoitetaan myöhemmin. Ilmoittautumiset sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com

31.5.2015
Syksyn ryhmätreeneihin otetaan ilmoittautumisia vastaan. Ryhmiä on tällä kertaa 3, alkeistokoryhmiä on 2 ja 1 tokon jatkoryhmä. Kaikille kursseille otetaan maks. 5 koirakkoa. Kurssit alkavat teoriaosuudella ja niihin sisältyy 5 varsinaista harjoituskertaa. Aiemmin teoriaosuudelle osallistuneiden ei tarvitse uudelleen osallistua luennolle.

Kurssin hinta on 50e/koirakko (1 koira ja 1 ohjaaja) sekä teorialuento 5e. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com

Teorialuennolle on mahdollista osallistua myös kuunteluoppilaana ilman kurssille osallistumista. Tällöin hinta on 10e.

Ilmoittautuneille lähetetään ennen kurssin alkua lisätietoa kurssista sekä maksuohjeet sähköpostitse.

Mikäli on kysyttävää tai haluat lisätietoja, otathan yhteyttä sähköpostitse, kiitos.

29.4.2015
Askolassa alkavat ryhmät ovat molemmat täynnä. Syksyllä pyörähtävät käyntiin uudet ryhmät, tästä sitten lisää myöhemmin. Ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostitse lisätietoa kurssista sekä maksuohjeet.

11.4.2015
Askolassa alkavaan tokoryhmään on vielä 1 paikka vapaana. Kurssi alkaa teoriatunnilla 12.5. klo 18.00 ja harjoituskertoja on teoriaosuuden lisäksi 5, 19.5. tiistaina klo 19.00 alkaen. Ilmoittautuminen sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com

20.3.-30.4.2015
Toukokuussa Askolassa alkaviin ryhmätreeneihin on vielä kumpaankin ryhmään pari paikkaa vapaana. Ilmoittautumiset sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com
Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostia huhtikuun loppupuolella, jossa selviää kurssin tarkka aloitusaika ja -paikka sekä maksuohjeet.

20.3.-29.3.2015
Facebook-sivulla on käynnissä kilpailu, jossa voittaja saa koirien ensiapulaukun.
Käy tykkäämässä sivua, kommentoimassa ja jakamassa julkaisua, niin olet mukana
kilpailussa.

9.-22.3.2015
Kohtuullisen koirakoulu lomailee. Ollaan tavoitettavissa jälleen maanantaina 23.3.

26.2.2015
Kohtuullisen koirakoulu on saanut käyttöönsä kerran viikossa koulutuskentän Askolan kirkonkylällä. Kentällä aloitetaan ryhmämuotoiset treenit toukokuussa, tarkempi ajankohta ilmoitetaan lähempänä kurssille ilmoittautuneille. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com. Kurssille otetaan maks. 5 koirakkoa ja hinta on 50e/5krt. Ryhmät ovat:
Rähjä-ryhmä, tarkoitettu koirille, joiden hihnakäytöksessä on parannettavaa
toko-ryhmä, tarkoitettu tokosta kiinnostuneille sekä arkitottelevaisuuden parantamiseen

Kurssi maksetaan ilmoittautumisvahvistuksessa liitteenä olevalla laskulla.