Uutisia ja tapahtumia

Page

Kevät jo kolkuttelee ja luonto on heräämässä jälleen eloon ja sehän tietää jälleen keväisiä ryhmäkoulutuksia!

Kurssit pidetään tiistai-iltaisin (5 kurssikertaa 18.5.-15.6.) Porvoon Rauhanyhdistyksen parkkipaikalla Hambontiellä.

Kursseja on tarjolla seuraavasti:
1. Arkitoko-kurssi klo 17.30 sopii kaikille koirille, myös pennuille. Harjoitukset tehdään jokaisen koiran osaamisen mukaan
2. Arkitoko-kurssi klo 18.30 sopii kaikille koirille, myös pennuille. Harjoitukset tehdään jokaisen koiran osaamisen mukaan
3. Temppukurssi klo 19.30 jossa harjoitellaan erilaisia temppuja, jotka soveltuvat aktivoinniksi tai vaikka Rally-Tokoon ja koiratanssiin

Osallistujien tulee käydä ensin teoriaosuus, joka pidetään Teams-verkkoluentona sunnuntaina 16.5. klo 13.00. Aiemmin teoriaosuuden käyneiden ei tarvitse käydä sitä uudelleen.

Kurssin hinta on 65e + teoriaosuus 5e (mikäli sitä ei ole jo aiemmin käynyt). Noudatamme kennelliiton rokotusmääräyksiä ja harjoittelemme pienryhmissä koronaohjeistuksia noudattaen. Juoksuaikaisen nartun kanssa saa osallistua koulutuksiin.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumisessa mainitse mille kurssille ilmoittaudut. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com

Tervetuloa!

4.3.
Kevään ensimmäisenä kurssina pidetään ”hihnassa kulkeminen”, joka starttaa tiistaina 30.3. klo 18.00 Porvoon Rauhanyhdistyksen parkkipaikalla osoitteessa Hambontie 12. Kurssi sisältää 5 harjoituskertaa, harjoittelemme ulkona pienryhmässä sekä yksittäin. Teoriaosuutta ei pidetä koronatilanteen takia ja muutoinkin noudatamme suosituksia sekä turvavälejä.

Kurssi soveltuu sekä nuorille koirille kauniisti hihnassa kulkemiseen että toisten koirien ohitusharjoituksiin. Noudatamme Suomen Kennelliiton rokotusohjeistusta, alaikäraja 6kk.

Kurssin hinta on 65€.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com

4.1.
Keskiviikkoisin 13.1. klo 18-19 Agilityn höntsäryhmässä on 2 koirakkopaikkaa (pikkumaksi tai maksikoirille, joiden säkäkorkeus yli 43cm) vapaana. Ryhmä on toistaisesti jatkuva, ei kurssimuotoinen. Treenit pidetään Avec Areenalla, Porvoon Tarmolassa.

Tasovaatimusta ei ole, harjoitukset tehdään koiran mukaan, joten aloitteleva koirakin on tervetullut. Ei kilpailuihin tähtääville.

Lisätietoa ja sitova ilmoittautuminen sähköpostilla koirakoulu.porvoo@gmail.com