Esittely

Page

Kuka olen

Olen Tupu Kostiainen ja asun Porvoossa koirani kanssa. Koirat ovat kuuluneet elämääni jo yli 25 vuotta ja niiden kanssa onkin tehty yhtä sun toista. Koirien kouluttaminen ja niiden ymmärtäminen on aina kiehtonut minua suuresti ja tämä on harrastus, josta koskaan ei voi tietää kaikkea, aina oppii uutta! Kasvattajanimikin löytyy ja yksi Kohtuullisen pentue on päästetty maailmalle.

Koiristani

Tällä hetkellä kotonani asustaa partacollie Tempo, jonka kanssa treenataan tällä hetkellä pääasiallisesti agilityä sekä silloin tällöin tokoa, rally-tokoa ja koiratanssia. Edesmenneiden koirieni kanssa olen harrastanut tokoa, agilityä, jäljestystä, hakua ja paimennusta sekä olen ollut mukana myös kaverikoiratoiminnassa.

Koulutustaustaa

Olen suorittanut sekä kennelliiton TOKO koulutusohjaaja-kurssin että palveluskoiraliiton koirankouluttajan kurssin 1-osan. Olen käynyt myös kasvattajan peruskurssin. Olen osallistunut aktiivisesti erilaisille luennoille, esimerkkinä koirien viettikäyttäytyminen sekä osallistunut useille koulutusleireille ja -päiville. Olen toiminut koulutusohjaajana ja kilpailijana vuosien varrella eri koiraseuroissa, tällä hetkellä toimin myös rotujärjestössä agilityvastaavana.

Tahtipaimentaa