Esittely

Page

Kuka olen

Olen Tupu Kostiainen ja asun Porvoossa koirieni kanssa. Koirat ovat kuuluneet elämääni jo yli 20 vuotta ja niiden kanssa onkin tehty yhtä sun toista. Koirien kouluttaminen ja niiden ymmärtäminen on aina kiehtonut minua suuresti ja tämä on harrastus, josta koskaan ei voi tietää kaikkea, aina oppii uutta! Kasvattajanimikin löytyy, vaikka pentueita en vielä ole kasvattanut.

Koiristani

Tällä hetkellä kotonani asustaa partacollie Tempo, jonka kanssa treenataan tällä hetkellä pääasiallisesti agilityä sekä silloin tällöin tokoa, rally-tokoa ja koiratanssia. Edesmenneiden koirieni kanssa olen harrastanut tokoa, agilityä, jäljestystä, hakua ja paimennusta sekä olen ollut mukana myös kaverikoiratoiminnassa.

Koulutustaustaa

Olen suorittanut sekä kennelliiton TOKO koulutusohjaaja-kurssin että palveluskoiraliiton koirankouluttajan kurssin 1-osan. Olen käynyt myös kasvattajan peruskurssin. Olen osallistunut aktiivisesti erilaisille luennoille, esimerkkinä koirien viettikäyttäytyminen sekä osallistunut useille koulutusleireille ja -päiville. Olen toiminut koulutusohjaajana vuosien varrella sekä Porvoonseudun koiraharrastajissa että Uudenmaan koiraurheilijoissa. Porskin riveissä on tullut muinoin myös kilpailtuakin koirieni kanssa.

Tahtipaimentaa