2014

Vuoden 2014 uutisia sekä muutakin (sorry, only in finnish):

Vuosi 2012 ja 2013 oli kaikin puolin hiljaiseloa, kummallakaan koiralla ei enää ole turkkia, joten näytelmiin ei sen ihmeemmin olla enää menossa. Treenitkin ovat omien koirieni osalta olleet tauolla. Mutta ollaan me kuitenkin aina jotain pientä tehty, partikset kun eivät ole mitään varpaanlämmittäjiä sohvanvaltaajia… :-D Tänä vuonna olis tarkoitus vähän nyt taas skarpata.

Joulukuu:
18.12. Näin loppuvuoden kunniaksi saatiin vihdoin kyhättyä (kiitos Lennulle) Rytmin luonnetestistä videon, osa1 ja osa2. Youtuubin rajoitteista johtuen oli pakko jakaa se kahteen osaan.

Marraskuu:
16.11. Tänään sitte repäsin Tahtin kanssa… Partiskalaasien jälkeen meistä ei kumpikaan ole nähnyt agilityesteitä, niin olihan se jo korkea aika käydä sitten korkkaamassa agilityura episten merkeissä. :-D 2 starttia juostiin, ei sijoitusta kummallakaan startilla. Mutta koira oli tosi hyvä, mä en sitte ollukaan… No kuitenkin kivaa oli ja sehän on pääasia. Toiselta startilta siis 3 kieltoa ja 4,78 aikavirhe (ihanneaika 42s), toinen meni vähän paremmin eli 2 kieltoa ja 0,67 aikavirhe (sama rata). Kisattiin siis tosi-mölleissä, joten radalla oli vaan hyppyjä ja putkia.

Lokakuu:
4.10. Paljon onnea 7 vuotta täyttävälle Rytmille sekä muille Raketti-sisaruksille!

Huhtikuu:
13.4. oli Nokialla partacollieiden luonnetesti ja onnistuin saamaan Rytmille paikan sinne. Notta nyt on Rytmi sitten luonnetestattu pistein 138 ja laukauskokematon (-1,+1,-1,+2,+1,+3,+1,+3,++). Hienostihan Rimpula meni, olen erittäin ylpeä omasta taskuraketistani!

Maaliskuu:
29.3.-30.3. oli partacollieyhdistyksen järjestämä kasvattaja- ja harrastajapäivät Lohjalla. Molempina päivinä tuli paljon asiapitoista ja mielenkiintoista asiaa, joten kiitos järjestäjille mahtavasta viikonlopusta! Tahti ja Rytmi lomailivat myöskin eli olivat sitten hoitopaikassa koko viikonlopun.