2017

Vuoden 2017 uutisia sekä muutakin (sorry, only in finnish):

9.9.
Porvoossa oli kaikkien rotujen näyttely, joten pitää sitä oman kotikaupungin näyttelyä kannattaa. Vettä tuli kuin aisaa koko päivän, onneks on teltta, niin pysyttiin kuivina. Tempo oli sitä mieltä, että tää on ihan p**kaa kaikki, joten vaikka Anu olikin suostunut esittämään, niin mä itse menin sitte kehään. Ja mikä vika tikki! Heti teltasta ulos päästyään plikka oli ihan viriviritööttööt! Argh! Häntä oli niin tötteröllä ettei tosikaan. Ja arvostelussa luki, kuinka hännänkanto pilaa koko koiran silhuetin… Joo, tulos EH2. On aikamoista vaihtelua tytön näyttelymenestyksessä. :-D

19.8.
Jälleen oli vuorossa näyttely, tällä kertaa matkattiin kaikkien rotujen näyttelyyn Kouvolaan. Tuomarina oli Jetta Tschokkinen. Pikkasen paremmin meni jo esittäminen, varmasti johtui siitä, että Nina oli samassa näyttelyssä. Tempo ei viittinyt alkaa pullikoimaan. Ja hyvä, että pysyi ruodussa tuo tyttö, tultiin kotiin SERTin kanssa! Jee! Tuloksena siis JUN ERI1 SA PN4 SERT.

22.7.
Tempon kanssa Porvoon ryhmänäyttelyssä ja olin ihan itse kehässä. Tosin sen kyllä huomasi, eihän Tempo esiintynyt mun kanssa yhtään niin edustavasti kuin Ninan. Kehä oli hyvään aikaan eli päästiin pois ennen ukkoskuuroa ja näin me kaikki pysyttiin hyvin lähes kuivina. Kotiintuomisiksi saatiin kuitenkin JUN ERI1 SA PN2 VARA-SERT, tuomarina Linda Jürgens, Viro.

10.6.
Partisten vuotuinen erkkari järjestettiin tänä vuonna Järvenpäässä Vanhankylänniemessä. Puitteet olivat kyllä kohdillaan, kaunis paikka ja hyvää ruokaa. Tahti kilpaili jälleen turistiluokassa, jossa tänä vuonna oli 2 urosta ja 3 narttua ilmoitettuna. Tuomarina tänä vuonna turistiluokassa oli Sari Julin. Ja hienostihan vanhamuori esiintyi ollen PN1 ja VSP-turisti! Onnea Tahti-tattinen, jolla on ikää jo 11,5 vuotta!

Virallisen näyttelyn puolella sitten Tempo kisasi junioriluokassa, johon oli ilmoitettu 3 koiraa. Tuomarina oli Tami Nunley, joka tuli Iso-Britanniasta. Tempo päätti temppuilla kehässä, joten tuloksena oli EH3. Tosin tuomari taisi kyllä tykätä sinisestä väristä, kun yks jos toinen sai kehässä EH:n.

Tahti ruusukkeineen vasemmalla ja Tempo ruusukkeensa kanssa oikealla

Me esitettiin myös Vickanin jälkeläisryhmä, jossa oli Tempon lisäksi Hertta-sisko sekä veljet Bono ja Wookie. 3 jälkeläisryhmää oli ilmoitettu, niin me tultiin kolmansiksi. Saatiin me KP kuitenkin.

Päivän päätteeksi Tempo luovutti verta Hannes Lohen geenipankkiin. Nyt löytyy sitte tuonkin kakaran geenit siellä.

Mä esitin itse Tempon tossa jälkeläisryhmässä, yllätyin täysin, kun likka esiintyi tosi kivasti mun kanssa. Koskaan aiemmin se ei oo sitä tehnyt, vaan se on esittäny aina tosi kaunista tokoseuruuta. Ja jostain syystä toi tokoseuruu ei ihan sovi tonne näyttelykehään. Vielä kun oppis seisottamaan tuon, niin ehkä mä pystyisin itsekin kakaran esittämään.

5.6.
Tänään oli raskaan päätöksen raskas päivä. Mun oma pieni taskurakettini Rytmi siirtyi sateenkaarisillalle odottamaan meitä muita…

Hyvää matkaa Rytmi, suuri persoona!

13.5.
Tempo kävi tänään ekassa virallisessa ryhmänäyttelyssä Salossa. 7 partista oli näytelmään ilmoitettu, joista vain 2 sai SA:n. Ja se toinen SA:n saanut oli mun koira! Eli kotiintuomisiksi saatiin tällainen rimpsu JUN ERI 1 SA PN2 VARA-SERT, tuomarina Godelieve De Wit-Bazelmans, Alankomaat. Ihan mieletöntä!!! Kiitos Ninalle koiran esittämisestä ja matkaseurasta. Seuraava näyttely onkin partisten erkkari, johon Tahti menee Turistiluokkaan ja Tempo edelleen Junnuluokkaan.

Kuva: Kenneth Holmberg

Kuva: Kenneth Holmberg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ollaan me puuhattu muutakin kaakkaran kanssa, kuten tehty tokoa ja ens viikolla alkaa jälkikoulutus. Että kyllä siitä ihan koira vielä tulee ja tuleekin muutes hyvä (toivottavasti)! :-)